Bemutatkozás

Vendéglátó- és kereskedelmi végzettségű közgazdász vagyok.  Hivatásomat tekintve gasztronómiai tanácsadással, illetve „mentes” ételek és édesipari termékek fejlesztésével foglalkozom.

A MINDMEGETTE.hu szakmai vezetőjeként, rádióműsorok többszöri vendégeként, a nyomtatott sajtó rendszeres interjúalanyaként igyekszem bemutatni és átadni azt az életérzést, ami számomra a “mentes” ételek elkészítése és fogyasztása jelent.

Küldetésem, hogy a “mentes” (glutén-, laktóz-, tej-, tojás-, szója-, cukor- és adalékanyag-mentes) ételek bárki számára elérhetőek legyenek!

Az elmúlt 10 évben mindent megtettem azért, hogy ez így is legyen: működtettem egy saját “mentes” ételeket előállító és kiszállító Üzemet (Gastro Projekt Kft.), és egy pici, de ugyancsak hasonló étkezési elveken működő Kávézót és Cukrászdát (My Café).

Évtizedes szakmai tapasztalataim egy részét gyűjtöttem össze és adtam ki a 2015 decemberében megjelent (Libri, Líra, Müller hálózatok boltjaiban) Mentes pillanatok című Receptkönyvemben.

Utat szeretnék mutatni, gyakorlati, praktikus tanácsokat adni a tiszta, “mentes” ételek elkészítésében. És mindezt közvetlen, személyes hangvétellel, egyénre szabva. Arra törekszem, hogy a hozzám fordulók a mindennapi életbe tudják integrálni az általam átadott tudást.

Célom, hogy mindenki, aki hozzám fordul tanácsért, meg tudja találni azokat az ételeket, amelyek megszólítják, amelyek izgalomba hozzák, kreativitásra sarkallják. Ez egyben önkifejezés és önismeret is azon túl, hogy közben segítek a tiszta ételek elkészítésének, az alapanyagok kiválasztásának folyamatában. Olyan “mentes” ételsorok összeállításában, amelyek semmiben sem maradnak el a hagyományos ételek ízélményeitől.

Fedezzük fel együtt önfeledten, játékosan, elmélyülten, kreatívan az ételek elkészítését, amelyek elvezetnek majd önmagunk jobb megismeréséhez is.