GASZTRONÓMIAI TANÁCSADÁS

ONLINE és SZEMÉLYES

R

Ha bármilyen étkezési problémával, intoleranciával, allergiával stb. rendelkezel, vagy csak egyszerűen szeretnél a táplálkozási szokásaidon változtatni, akkor jó helyen jársz, vedd igénybe az étkezési tanácsadásom. A problémáidat feltárom és megoldom!

R

Mivel én magam is kellő tapasztalattal rendelkezem – érintett vagyok az egészséges, “mentes” táplálkozásban (vagyis “egy nyelvet beszélünk”) -, ezért csak olyan praktikus tanácsokat fogsz tőlem hallani, amelyeket már kipróbáltam és beváltak.

R

A saját tempódban haladva ismertetlek meg az egészségednek megfelelő hozzávalókkal (ha még nem ismered ezeket), beszerzési lehetőségeikkel és elkészítéseikkel, főzési folyamataikkal. Nem csak beszélgetni fogunk az egészséges életmódról, hanem a mindennapok szintjére fogjuk leképezni.

R

Ami azt jelenti, hogy az általad kiválasztott, kedvenc ételeid receptjeit konvertálom majd át az igényeidhez igazodva (glutén-, tej-, laktóz-, tojás-, szója-, adalékanyag-, stb. mentessé). Amiket ezután már otthon is könnyedén elkészíthetsz.


R

Neked már nem kell végigjárni a kísérletezés útját, hiszen rögtön megoldásokat kínálok.

R

Egyéni, az igényeidhez igazodó étkezési tervet fogok összeállítani a számodra. Illetve, ha beteg vagy, akkor az orvosod, dietetikusod, gastroenterológusod által adott előírásoknak is megfelelőt.

R

Elsőként kérdéseket fogok feltenni, és Te is felteheted a sajátjaidat. Azért, hogy megértsem, milyen problémáid vannak, és min szeretnél változtatni.

R

Így személyre szabottan fogjuk megtalálni közösen a megoldást. Méghozzá úgy, hogy a megszokott étkezési szokásaidtól se kelljen elbúcsúzni, ne kelljen lemondani a kedvenc ételeid ízéről.

Kik fordulhatnak hozzám?

Felnőttek és gyerekek egyaránt.

– Azok, akik konkrétan már tudják, milyen betegséggel küzdenek. Kivizsgálási eredményeket, szakvéleményeket tudnak hozni az étkezési problémáikról.

– Szülők, akik gyermekeiknek szeretnének segíteni, mert észreveszik, hogy a gyerek nem jól eszik. A “mentes” ételek nem ízlenek neki. Esetleg kedvetlenebb, nyűgösebb, az iskolában rosszabbul teljesít. Hiszen a magatartásváltozását okozhatja valamilyen étkezési probléma is.

– Azok is, akik csupán prevenció gyanánt szeretnének betekintést nyerni a “tiszta” ételek és ezek elkészítésének világába. Kíváncsiak arra, hogy hol, milyen élelmiszereket vásárolhatnak tudatosan.

– Vagy csak elvesztek az étkezési tanácsok, szakirodalom, diéták sorában. Tanácstalanok, hogy miként lehetne változatos, de egészséges ételeket letenni a család asztalára.

Mitől egyedi a tanácsadásom?

– Attól, hogy a tanácsadás ideje alatt csak rád figyelek! Nem csoportban kell feszengened a problémáddal, hanem megteremtve az intimitást, a bizalom jegyében, őszintén kibeszélheted magadból mindazokat a tüneteidet, amelyek az életed megnehezítik.

– Rögtön megoldásokat adok, nem kell kísérletezgetned! Ezáltal azonnali sikerélményben, eredményben lesz részed. Élvezni fogod a testedben és lelkedben végbemenő gyors pozitív változásokat. Szemet, szájat és lelket egyszerre megörvendeztető utat mutatok

– Életminőséget javítok a helyes étkezési szokások kialakításával, és nem csak “mentes” receptúrát nyújtok át.

Gyermek tanácsadás

JELENTKEZEM

Felnőtt tanácsadás

JELENTKEZEM

A személyes tanácsadás helyszínei:

BIJO Energia Egészségközpont 1135. Bp. Róbert Károly krt. 96.

Zöldkagyló Harmóniaközpont (Budapest (III. ker.), Árpádfejedelem útja 67., VII. em. 28.)

A tanácsadás díja:

Személyes: 12.000,-Ft / 60 perc

Online: 9.500,-Ft / 60 perc