Időpont: 2016. november 24. (csütörtök), 10:00-17:00

Helyszín: Kisvilla Presszó (2051 Biatorbágy, Szabadság u. 74/A)

Szervező: It’s Your World (www.itsyourworld.hu)

 

November 24-én az It’s Your World-el a karácsonyi időszak hajtását megelőző, testet és lelket feltöltő közös programot szerveztünk a Kisvilla (Biatorbágy) csodálatos környezetében.

 

Az egész napos rendezvény alatt az érdeklődők megismerkedhettek a speciális glutén- és laktózmentes ételeim receptúráival.

Ez nem egy előadás volt, hanem egy interaktív, látványkonyhás, beszélgetős esemény, ahol lehetett tőlem kérdezni bármilyen “mentes” és más jellegű konyhatechnológiai, előkészítési, beszerzési stb. témában.

A helyszínen az általam összeállított ételeket kóstolhatták meg. (Reggeli, ebéd és uzsonna formájában.)

Valamint a látványkonyhában egy sütemény elkészítésének fortélyait is átadtam.

És hogy könnyebben készülhessenek az érdeklődők a karácsonyra, ünnepi ételekre is kaphattak tőlem ötleteket, menüsort, recepteket.

Közben bemutattam a Mentes pillanatok című receptkönyvemet, ami tavaly ilyenkor jelent meg.

Igyekeztem, hogy a gasztronómia csodálatos világába élvezettel lépjenek be a jelenlévők.

 

15171067_284453108616650_2127626256506978073_n[1]

 

A program részletei:

10 órakor találkoztunk a biatorbágyi Kisvilla étterem és közösségi térben, amely különleges hangulatával első pillanatban elvarázsolt bennünket.

A résztvevők rövid bemutatkozása, és gluténmentes, házi csicseriborsós és tonhalkrémes falatka reggeli után kezdetét vette a program élmény része, hiszen Császár Kata sminkes, valamint Pázmány Patrícia stylist, “Nefrit Stílus” segítségével gyönyörűvé varázsolta a résztvevő hölgyeket, akik a stílusukhoz illő, immár az őszi-téli trendeknek megfelelő ruhákat is magukra öltöttek.

“EVAM – Divatfotózás a Te stílusodban”-nak köszönhetően, egyedi hangulatú képek készültek ezen a csodálatos helyszínen, a teraszon, illetve a belső lenyűgöző enteriőrben. Közben annak, aki éppen nem vett részt a fotózáson, én adtam személyre szabott főzési és étkezési tanácsokat.

Gyorsan repült az idő, máris 13 óra volt, amikor is elfogyasztásra került az ebéd, a különleges ízű, de ugyanakkor glutén- és laktózmentes burgonya-krémleves édesburgonya chipsszel, valamint cukkinis csirkeragú, illatos rizzsel és fűszeres puliszka kockákkal.

Ebéd után közösen készítettük el az áfonyás sajttortát a látványkonyhában.

A nap gyorsan elrepült, bőven elmúlt 5 óra, mire haza indultunk a tartalmas és nagyon jó hangulatú nap után, melyből a visszajelzések alapján mindenki nagyon hasznos és a helyszínnek is köszönhetően felejthetetlen élményekkel gazdagodott.

Én magam is feltöltődtem ebben a múltidéző, otthonos környezetben; barátságos, nyitott vendégek között.