Időpont: 2016. december 3. (szombat), 15:00-17:30

Helyszín: Csillaghegyi Megálló Sütöde & Tejbisztró (1038 Budapest, Vasút sor 1.)

Szervező: YorkTest Hungary (www.yorktest.hu)

 

dav

 

A YorkTest ételtolerancia tesztek forgalmazójával közös programunkra került sor a Csillaghegyi Megálló, Sütöde & Tejbisztróban. Ahol az első “Mentes klubjuk” háziasszonya voltam.

A program elsődleges célja az volt, hogy a YorkTest vásárlóknak és a teszt iránt érdeklődőknek segítsünk abban, hogy a teszt által kimutatott ételtoleranciájukra tekintettel, milyen ízletes, de “mentes” karácsonyi ételeket tudnak majd elkészíteni az ünnepi asztalra.

A vendégeink kérdéseket tehettek fel nekem egy köteten beszélgetés formájában a “mentes”, tiszta ételek elkészítéséről. Illetve, tippeket és ötleteket adtam az egészséges táplálkozás és főzés világából.

A látványkonyhában elkészítettem egy mentes süteményt is, megmutattam a fortélyokat, mire kell figyelni, hogy otthon is sikerüljön majd megsütni.

A YorkTest csapata pedig mesélt az ételintolerancia szűrés egyik legkényelmesebb módjáról.

Vendéglátónk, a Csillaghegyi Megálló, garantáltan mentes finomságai közül lehetett válogatni, és megkóstolni az általam készített süteményeket is.

Az érdeklődők a YorkTest vendégei voltak egy finom teára vagy kávéra, amit úgy készített el a Csillaghegyi Megálló csapata, ahogy az a vendégeknek, az egészségüknek a legjobb volt.

 

img_20161203_170121[1]-horz

 

A klubdélután – egy nagyon kellemes, sokaknak már törzshellyé vált helyszínen -, barátságos, felszabadult, élettel teli programot hozott. Az első “Mentes klubdélután” feltöltődést jelentett mindenkinek, így nekem is.

 

Mi az a YorkTest?

Ha valaki úgy érzi, hogy kétségei merülnek fel, hogy milyen ételekre is lehet intoleráns, vagy allergiás, akkor ez a teszt segít kideríteni, hogy milyen élelmiszereket, összetevőket, hozzávalókat, gabonaféléket, húsokat, halakat, zöldségeket, gyümölcsöket, csonthéjasokat/magvakat, fűszereket/gyógynövényeket, italokat, tejtermékeket, tojást, stb. kell elkerülni, és melyeket fogyaszthat nyugodt szívvel.